MellanMålet Rehab och Misa flyttar till gemensamma lokaler!

2022-08-22 • Nyheter

Fatburs Brunnsgata 16
Under många år har MellanMålet Rehab, Misa Sysselsättning och Misa Ung samarbetat i arbetet med att ge stöd till dig som har behov av ett psykosocialt stöd. För att ge dig som deltagare ännu bättre utvecklingsmöjligheter utökar vi nu vårt samarbete genom att flytta in under samma tak.

Fatburs Brunnsgata 16

Under hösten 2022 kommer vi att samla all vår gemensamma kompetens i nya lokaler på Fatburs Brunnsgata 16, Södermalm. Här kommer vi att kunna erbjuda ändamålsinriktade och nyrenoverade lokaler med ett helt nytt kafé. Närheten till Södra station gör det enkelt för dig att komma till oss med både den röda och gröna linjen samt med tåg och bussar.
Utökade resurser

När vi flyttar till nya lokaler kommer det att ge dig som deltagare andra möjligheter att utvecklas och komma vidare i livet. Med våra gemensamma resurser kommer vi att kunna ge dig mer och ett ännu bättre individuellt anpassat stöd som leder till meningsfull sysselsättning, arbetsträning, anställning, studier, kontakter med arbetsgivare och ett utökat kursutbud.

Inflytt i höst

Idag är inte inflyttningsdatum klart, men vi kommer att i god tid meddela vilket datum som blir för inflyttning. Om du undrar över hur flytten påverkar dig är du alltid välkommen att kontakta oss på MellanMålet Rehab eller Misa. Vi finns även på sociala medier.

Vi ser fram emot en intressant höst med våra nuvarande och nya deltagare.

För mer information:

MellanMålet Rehab AB
Malin Sagrén, verksamhetschef
076-116 34 96
08-612 37 91
malin.sagren@mellanmalet.se

Misa AB
Ida Thorell, affärsområdeschef Misa Ung & Sysselsättning
076-028 55 69
08-653 00 86
ida.thorell@misa.se